Vanwege vakantie gesloten van 26 juli t/m 18 aug. Klik HIER voor meer info

Gesloten van 26 juli t/m 18 aug. HIER meer info

Prym kleermakersbuste Prymadonna 8-delig - L (48 t/m 54) - 611757

Draaibare, 8-delige kunststof kleermakersbuste van PRYM, individuele aanpassingsopties voor borst-, taille-, heup- en romplengte. Lees meer
per stuk / excl. btw
Productcode: MCE.19107
Koop er 3 en ontvang 20% korting

login voor prijs

Europa’s grootste fournituren webwinkel
 • Het grootste assortiment
 • De laagste prijzen
 • Snelle levering uit eigen voorraad
 • Jarenlange ervaring, sinds 1947
 • Groothandelsprijzen
Beschrijving
Productcode: MCE.19107

Of het nu als professionele naaister of in het hobbygebied is: de kleermakersbuste "Prymadonna" wil je niet missen! Verkrijgbaar in vier standaardmaten voor verschillende kledingmaten, biedt het een hoge mate van flexibiliteit als het gaat om het aanpassen van kleding.

De draaibare torso is gemaakt van kunststof en is bedekt met een schuimversterkte nylon hoes voor eenvoudig inbrengen en markeren. De buste van de kleermaker bestaat uit 8 delen, wat een zeer flexibele aanpassing mogelijk maakt. Het is individueel verstelbaar op de nek, borst, taille en heupen - er zijn in totaal 13 aanpassingen mogelijk. Hij is aan de voorkant in te stellen met draaiknoppen, aan de zijkanten en aan de achterkant met draaiwieltjes in de eenheden inch/cm. Het bijzondere: de taillelengte is ook in hoogte verstelbaar voor lange maten.

De nekomtrek kan worden gewijzigd met behulp van de draaiknop in het nekgebied - hier is ook een geïntegreerd speldenkussen. De buste van de kleermaker heeft een uitgebreid schoudergedeelte - zodat de mouwen altijd in de juiste positie vallen. Ook inbegrepen - rok ronder met pin-fixatie: op deze manier kan de lengte van het model en de zoomtoeslag gemakkelijk worden uitgezet. Dankzij de stabiele kunststof standaard is de kleermakersbuste zeer licht - maar dankzij de hoge stabiliteit van de vier poten heeft hij een goede stand.

KLEUR / KENMERK    Metaal, kunststof, polyester - Draaibare, 8-delige kunststof kleermakersbuste. Individuele aanpassingsopties voor borst-, taille-, heup- en romplengte.
PRYM NUMMER    611 757
AFMETING    Maat L (48 t/m 54) - Borst: 112 - 127 cm, Taille: 94 - 109 cm, Heupen: 119 - 132 cm.
WASVOORSCHRIFT    n.v.t.
PRIJS    De prijs is stuk.

 

Productinformatie
 • Voorraad:
  2-4 dagen levertijd
 • Merk
  PRYM
 • De prijs is:
  per stuk