Groothandelsprijzen voor grootverbruikers

Bestellen & Betalen Grootverbruik

Betalingen

Fournituren4fun® vindt dat u veilig moet kunnen winkelen. Daarom gebruikten we voor het betaalproces technische versleutelingsprocessen om de persoonlijke gegevens over te dragen. U kunt de overdracht van versleutelde gegevens herkennen aan de weergave van een sluitsymbool, bijvoorbeeld een sleutel of een slot in de statusbalk van uw browser.

Veilige SSL verbinding Fournituren4fun

De betalingsgegevens die u doorgeeft om uw betaling te verrichten zijn volledig afgeschermd en kunnen niet door Fournituren4fun® worden gelezen of anderszins worden achterhaald. Uw gegevens worden versleuteld overgedragen zodat ze niet door derden kunnen worden gereconstrueerd.


Betaalmogelijkheden

Fournituren4fun® biedt u de mogelijkheid om op verschillende manieren online te betalen. Dit betekent dat u betaalt in uw eigen internetbankieromgeving. Bij deze manier van betalen volgt u dezelfde stappen als u bij internetbankieren op de website van uw bank gewend bent.

Als u uw bestelling in het winkelmandje heeft geplaatst, kunt u uw adresgegevens invullen. Let op dat u hier niets vergeet! Vervolgens kunt u uw bestelling afronden door te kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:

iDeal
   Ideal

Het voordeel van iDeal is dat de betaling met al uw gegevens al klaar staat. U wordt direct doorgelinkt naar uw bankpagina. Het is makkelijk, snel en volgens de beveiligingseisen van uw bank. Deze betaalservice is beschikbaar voor klanten van Rabobank, ABN AMRO, SNS bank, ING, ASN bank, Regiobank, Triodus bank en Van Lanschot Bankiers.


Bancontact
   Bancontact

Bancontact, voorheen bekend als Mister Cash, is de populairste online betaalmethode in België.


Sofort banking
   Sofort Banking

In Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk is dit een veel gebruikte online betaalmethode.  

GiroPay
    GiroPay


Dit Duitse online banksysteem is ontwikkeld door een drietal bankgroepen die samen 80% van de Duitse markt vertegenwoordigen.

Bankoverboeking
   Bank overboeking

 

Bankoverboeking, ook wel bekend als SEPA-overboeking, SEPA Credit Transfer of gewoon simpelweg overboeking, is een vertrouwde betaalmethode waarmee nationale en internationale consumenten kunnen betalen. Na het doorgeven van uw gegevens ontvangt u van ons een e-mail met overboekingsgegevens. Nadat u het bedrag heeft overgeboekt duurt het verwerken van de betaling enkele dagen (maximaal 2-3 werkdagen afhankelijk van de verwerkingsperiode van de banken). Uw bestelling wordt pas verzonden nadat het orderbedrag op onze rekening staat bijgeschreven.

 


BTW

Alle op de site van Fournituren4fun® Grootverbruik vermelde bedragen zijn exclusief BTW.  

De webshop van Fournituren4fun® Grootverbruik is ingericht voor de zakelijke klant. Fournituren4fun® is een Nederlands bedrijf. 

Graag attenderen we u erop dat voor zakelijke klanten niet de leveringsvoorwaarden gelden zoals voor particuliere klanten inzake het retourneren van goederen. Bestellingen die op de site van Fournituren4fun® Grootverbruik worden geplaatst worden altijd afgehandeld als zakelijke bestellingen, waarbij het herroepingsrecht dat normaal voor particulieren geldt, volledig komt te vervallen. Voor zakelijke klanten is het herroepingsrecht namelijk niet van toepassing.

Buitenlandse klanten

Als buitenlandse klant is het mogelijk om een BTW-vrije bestelling te plaatsen mits u voldoet aan de specifieke voorwaarden voor intracommunautaire leveringen. We verzoeken u vriendelijk om vóór het plaatsen van een bestelling contact met ons op te nemen, zodat we uw account kunnen omzetten naar BTW-vrij.

Let op: Orders die zijn geplaatst zonder dat uw account is omgezet naar BTW-vrij, kunnen we niet annuleren of op een andere manier alsnog corrigeren of afhandelen als BTW-vrij. Bij uw bestelling ontvangt u per e-mail een BTW factuur met Nederlandse BTW. Met deze factuur kunt u de BTW in uw eigen land terugvorderen bij uw belastingdienst.


Algemeen

 

Elke afgeronde bestelopdracht wordt per e-mail bevestigd met een orderbevestiging. Het is dus belangrijk dat uw e-mailadres klopt. Deze e-mail is een orderbevestiging en geen betalingsbewijs.

Fournituren4fun® hanteert de besteldatum als aankoopdatum.

Het is niet mogelijk om op rekening te bestellen.


Heeft u nog vragen?

Neem gerust contact met ons op, we proberen tijdens kantooruren zo spoedig mogelijk uw vragen te beantwoorden. 

CONTACT OPNEMEN