Groothandelsprijzen voor grootverbruikers

Vlieseline® en Plakvlies - producten

Er wordt onderscheid gemaakt tussen het Duitse merkproduct Vlieseline® en merkloze vliesproducten. Om het onderscheid duidelijker te maken hebben we deze in twee aparte categoriën onderverdeeld. 

LET OP: indien artikelen voor u afgeknipt zijn, valt dit onder afgeknipte meterwaren. Afgeknipte meterwaren zijn, conform onze leveringsvoorwaarden, uitgesloten van retourneren. 

Al onze merkloze vliesproducten zijn van Europese kwaliteit en worden reeds jaren door ons verkocht. Daarom durven we gerust te stellen dat deze van goede kwaliteit zijn. Uiteraard liggen de prijzen van de merkloze producten aanzienlijk lager.

LET OP: Vlieseline produkten zijn vaak niet helemaal optisch wit of diep zwart. Ondanks dat in de beschrijving de termen wit en zwart gebruikt worden, kan dit afwijken. Ook ten opzichte van de afbeeldingen zijn afwijkingen mogelijk. Het wit is in werkelijkheid soms meer off white en zwart is soms donker grijs. Dit verschilt per artikel. Aangezien de vlieseline echter aan de binnenzijde gestreken worden is dit verder niet echt van belang, maar we willen er wel op wijzen.

Vlieseline® en plakvlies - producten bestel je snel en goedkoop bij Fournituren4fun® GROOTVERBRUIK.