Groothandelsprijzen voor grootverbruikers

Leveringen & Verzendkosten Grootverbruik

Leveringen en verzendkosten

Als u uw bestelling heeft afgerond en betaald ontvangt u van ons een bevestigings e-mail. We gaan vervolgens direct aan de slag gaan om uw bestelling zo snel mogelijk bij u te laten bezorgen. Op het moment dat uw bestelling ingepakt is en klaar staat voor verzending, ontvangt uw nogmaals een e-mail. Wij doen onze uiterste best om elke bestelling zo snel mogelijk te versturen. 

We versturen altijd per e-mail een bevestiging van uw bestelling, dit is een geautomatiseerd proces. Het komt echter voor dat onze e-mail in een spambox terecht komt. Kijk daarom altijd even of u onze e-mail terug vindt in de spamfilter van uw e-mail programma. 

Indien u gebruik maakt van een Gmail of Hotmail e-mail adres kijk dan ook eens in de “reclame” of "overige" map. Grote kans dat daar onze e-mail te vinden is. 

Helaas kunnen we niet veranderen dat onze e-mail terecht komt in spambox of reclame map. Zelf kunt u dit wel oplossen door in uw e-mail programma aan te geven dat u onze e-mail in een andere map wenst te ontvangen. 

Indien u desondanks geen e-mail heeft ontvangen, neem dan even contact met ons op. Wellicht heeft u een foutief e-mail adres doorgegeven. 


Minimum orderbedrag

We hanteren per bestelling een minimum orderbedrag van € 10,- (exclusief BTW) Dit bedrag is exclusief de verzendkosten. 


Levertijd

 

Uw bestelling zal, mits voorradig, zo snel mogelijk naar u worden verzonden.  Zodra uw bestelling is betaald verzenden we uw pakketje in de meeste gevallen binnen 1 werkdag.  Indien we niet in staat zijn om uw bestelling snel te versturen, geven we u hiervan een bericht per telefoon of per e-mail. Bestellingen worden verstuurd op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Bestellingen worden bezorgd op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. 

Indien u uw bestelling betaald per bankoverschrijving duurt het enkele dagen alvorens wij de betaling binnen krijgen. Daardoor duurt het dus ook langer voordat uw bestelling verstuurd wordt. Bij betaling met Ideal, Sofort of Bancontact krijgen we de betaling direct binnen en kunnen we er dus ook meteen mee aan de slag. 


Afleveren bestelling

Elke bestelling die op de site voor Fournituren4fun® Grootverbruik wordt geplaatst wordt met Track&trace verzonden. In vrijwel alle gevallen zal DHL de transporteur zijn.

 

Als u niet thuis bent op het moment van bezorging en het pakket ook niet bij uw buren kan worden afgegeven bezorgt DHL uw pakket de volgende dag bij een DHL ServicePoint dichtbij. Ze laten een kaart achter in uw brievenbus en sturen een email. Met de code op de kaart kunt u via de track & trace zien bij welk DHL ServicePoint uw pakket wordt bezorgd. 

U kunt er ook voor kiezen om uw pakket opnieuw thuis of bij uw buren te laten bezorgen. U heeft dan de keuze uit verschillende data en tijdvakken overdag en in de avond. Wilt u liever een ander DHL punt kiezen, ook dat is mogelijk. U kunt uw keuze tot 23:59 uur doorgeven. 

Zodra de zending is bezorgd bij een DHL ServicePoint ontvangt u van DHL bericht en kan het pakket daar worden afgehaald. Na drie dagen sturen ze een herinnering. Wanneer het pakket er een week ligt wordt het teruggestuurd naar ons. 

Als een zending naar ons terug onderweg is kan DHL het pakket helaas niet meer onderscheppen. We zullen het pakket zodra dit bij ons binnen is opslaan in ons magazijn. Indien u contact met ons opneemt kunnen we de zending opnieuw naar u sturen. Hier zijn echter wel kosten aan verbonden. Zo zult u de kosten voor het opnieuw naar u verzenden als ook de kosten voor het retourneren naar ons moeten betalen. Zodra deze kosten zijn voldaan zullen we zo spoedig mogelijk de zending opnieuw naar u verzenden. 

U heeft (indien er geen handtekening vereist is) ook de mogelijkheid een pakket te laten bezorgen op een plek rondom uw huis. Dit moet een veilige, overdekte plek zijn en dit kunt u zelf afspreken op de track & trace pagina van de zending. Graag attenderen we u erop dat wij niet aansprakelijk zijn indien het pakket beschadigd raakt, kwijt raakt of wordt gestolen nadat DHL deze heeft afgeleverd. U bent hier zelf verantwoordelijk voor, iedere keer dat u voor Afgesproken Plek kiest wijst DHL u op de voorwaarden en vraagt DHL om hiermee akkoord te gaan. 

Wilt u meer informatie over de pakketbezorging door DHL? Kijk dan op deze pagina van DHL. 

In België verzorgdbpost de levering voor DHL. 

In België neemt bpost de levering over van DHL. Controleer a.u.b. altijd goed of uw adresgegevens juist zijn ingevuld voordat u een bestelling plaatst. Vermeld bij adres alleen uw straat en huisnummer zodat het geautomatiseerd systeem de juiste gegevens overneemt. Indien bij het plaatsen van de bestelling een verkeerd adres is ingevuld waardoor het pakket retour komt of ‘zoek’ raakt, bent u hier zelf verantwoordelijk voor. 

Belgische klanten ontvangen van bpost een track & trace. Bent u niet thuis? Dan ontvangt u een afwezigheidsbericht met daarin de nodige info over waar het pakketje naar toe is. U kunt het pakketje dan vanaf 11 uur de volgende werkdag afhalen in het vermelde afhaalpunt. 

Zodra het pakketje in een afhaalpunt ligt, ontvangt u een e-mail en wijzigt de status van uw zending op track & trace en in de My bpost app.

U of iemand anders kan het pakketje afhalen op vertoon van ofwel:

  • - Uw afwezigheidsbericht
  • - Uw bevestigingsmail
  • - Uw bevestiging in de My bpost app

Komt niemand het pakketje binnen 14 dagen afhalen dan gaat het terug naar ons. We zullen het pakket zodra dit bij ons binnen is opslaan in ons magazijn. Indien u contact met ons opneemt kunnen we de zending opnieuw naar u sturen. Hier zijn echter wel kosten aan verbonden. Zo zult u de kosten voor het opnieuw naar u verzenden als ook de kosten voor het retourneren naar ons moeten betalen. Zodra deze kosten zijn voldaan zullen we zo spoedig mogelijk de zending opnieuw naar u verzenden.

U heeft (indien er geen handtekening vereist is) ook de mogelijkheid een pakket te laten bezorgen op een plek rondom het huis. Dit moet een veilige, overdekte plek zijn en dit kunt u zelf regelen op de track & trace pagina van de zending. Graag attenderen we u erop dat wij niet aansprakelijk zijn indien het pakket beschadigd raakt, kwijt is of wordt gestolen nadat bpost deze heeft afgeleverd. U bent hier zelf verantwoordelijk voor, iedere keer dat u voor Afgesproken Plek kiest wijst bpost u op de voorwaarden en vraagt bpost om hiermee akkoord te gaan.

Wilt u meer informatie over de pakketbezorging door bpost? Kijk dan op deze pagina van bpost.


Verzendkosten

Hieronder vindt u de verzendkosten naar een aantal Europese landen.

 Nederland 

De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 7,95 (excl. BTW) ongeacht de omvang van de bestelling. 

Voor leveringen naar de Waddeneilanden brengt de vervoersmaatschappij extra kosten in rekening. Helaas zijn wij genoodzaakt deze toeslag aan u door te berekenen. De toeslag bedraagt € 5,50 (excl. BTW).

 België 

De verzendkosten naar België bedragen € 9,95 (excl. BTW).

 Luxemburg 

De verzendkosten naar Luxemburg bedragen € 11,50 (excl. BTW).

 Duitsland 

De verzendkosten naar Duitsland bedragen € 14,95 (excl. BTW).

 Frankrijk 

De verzendkosten naar Frankrijk bedragen € 18,15 (excl. BTW).

Tsjechië

De verzendkosten naar Tsjechië bedragen € 30,00 (excl. BTW).

Voor verzending naar andere landen worden de verzendkosten in overleg bepaald. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Indien de door u betaalde verzendkosten hoger zijn dan de portokosten, wordt het verschil niet aan u gecrediteerd. Naast verzendkosten maken we ook kosten voor verpakkingsmateriaal, betalingsverkeer, transactiekosten, overheadkosten en administratiekosten. Het heeft geen zin om andere voorwaarden voor te stellen; hierop wordt niet gereageerd.

Het is van belang te realiseren dat bij kleine bestellingen de verzendkosten in verhouding tot de bestelwaarde hoger uitvallen. Deze keuze maakt u op het moment dat u uw bestelling plaatst. Reclamaties met betrekking tot dit onderwerp worden niet in behandeling genomen, gezien onze verzendkosten duidelijk vooraf zijn vermeld.


BTW

 

Alle op de site van Fournituren4fun® Grootverbruik vermelde bedragen zijn exclusief BTW.


Herroepingsrecht Fournituren4fun® Grootverbruik

Bestellingen die op de Fournituren4fun® Grootverbruik website worden geplaatst, worden altijd behandeld als zakelijke bestellingen. Als gevolg hiervan vervalt het herroepingsrecht dat doorgaans van toepassing is op particuliere aankopen. Zakelijke klanten komen niet in aanmerking voor herroeping en retournering van producten.


Disclaimer

 

Fournituren4Fun® is niet aansprakelijk voor schade ontstaan door het foutief invullen van het bezorgadres of e-mail adres door de klant tijdens het bestelproces. Indien dit tot gevolg heeft dat de bestelling niet bij u aankomt, is dat voor uw rekening. Controleer daarom altijd uw gegevens nadat u deze ingevuld heeft. Mocht u per ongeluk een verkeerd e-mail of afleveradres ingevuld hebben, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. 


Heeft u nog vragen?

Neem gerust contact met ons op, we proberen tijdens kantooruren zo spoedig mogelijk uw vragen te beantwoorden. 

CONTACT OPNEMEN