Groothandelsprijzen voor grootverbruikers

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kleermakersbuste / Paspop "Prymadonna"

Of het nu als professionele naaister of in het hobbygebied is: de kleermakersbuste "Prymadonna" wil je niet missen! Verkrijgbaar in vier standaardmaten voor verschillende kledingmaten, biedt het een hoge mate van flexibiliteit als het gaat om het aanpassen van kleding.

De draaibare torso is gemaakt van kunststof en is bedekt met een schuimversterkte nylon hoes voor eenvoudig inbrengen en markeren. De buste van de kleermaker bestaat uit 8 delen, wat een zeer flexibele aanpassing mogelijk maakt. Het is individueel verstelbaar op de nek, borst, taille en heupen - er zijn in totaal 13 aanpassingen mogelijk. Hij is aan de voorkant in te stellen met draaiknoppen, aan de zijkanten en aan de achterkant met draaiwieltjes in de eenheden inch/cm. Het bijzondere: de taillelengte is ook in hoogte verstelbaar voor lange maten.

De nekomtrek kan worden gewijzigd met behulp van de draaiknop in het nekgebied - hier is ook een geïntegreerd speldenkussen. De buste van de kleermaker heeft een uitgebreid schoudergedeelte - zodat de mouwen altijd in de juiste positie vallen. Ook inbegrepen - rok ronder met pin-fixatie: op deze manier kan de lengte van het model en de zoomtoeslag gemakkelijk worden uitgezet. Dankzij de stabiele kunststof standaard is de kleermakersbuste zeer licht - maar dankzij de hoge stabiliteit van de vier poten heeft hij een goede stand.

Ook een kleermakersbuste bestel je snel en goedkoop bij Fournituren4fun® GROOTVERBRUIK.