Vanwege vakantie gesloten van 26 juli t/m 18 aug. Klik HIER voor meer info

Gesloten van 26 juli t/m 18 aug. HIER meer info

Niet deelbare ritsen

Fournituren4fun® heeft een enorm aanbod in ritssluitingen, welke snel en goedkoop geleverd worden.

De maten die bij de ritsen vermeld staan, zijn de breedtemaat van de tanden in gesloten toestand en de lengtemaat van de tanden van de rits. Bijvoorbeeld; een niet deelbare rits 3mm / 20cm heeft dus een tandbreedte van 3 millimeter en een lengte van 20 centimeter en deelt niet in twee helften als deze geopend wordt.

LET OP: De afmetingen van de tandbreedtes welke vermeld staan bij de spiraalritsen zijn indicatief. Door de hoge omloopsnelheid kunnen deze soms tot 1mm afwijken van de beschrijving. Dit geeft geen recht tot reclamatie. Indien een eventuele afwijking in de tandbreedte van belang is voor uw project kunt u het beste even voordat u de bestelling plaatst contact met ons opnemen.

Hoe bestel ik een rits in de webshop?

Per soort van de deelbare of de niet deelbare ritsen, is er een heel gamma aan verschillende materialen, tandbreedtes, lengtes en kleuren.

Om de juiste keuze te maken dient u stapsgewijs te kiezen uit het soort rits (deelbare rits of niet deelbare rits), dan het materiaal (bijvoorbeeld brons, zilver, bloktand enz.) en de tandbreedte. Daarna selecteert u de kleur, dan de lengtemaat om vervolgens het juiste aantal per lengte in het winkelmandje leggen.

Ritsen of ritssluitingen koop je snel en goedkoop bij Fournituren4fun® GROOTVERBRUIK.