Groothandelsprijzen voor grootverbruikers

Wie Zijn Wij

Fournituren4fun® levert al sinds 1947 een uitgebreid assortiment fournituren, met de nadruk op leuke fun fournituren voor carnaval, theater, dansgroepen, kinderkleding en themafeesten. Daarnaast bieden we een volledig assortiment gangbare fournituren voor het maken en repareren van kleding, tassen, lingerie, oktoberfeestkleding, knutselprojecten en vele andere toepassingen.

Zowel particulieren als bedrijven kunnen via deze grootverbruik website bestellen. Om te bestellen is een account vereist. Alle prijzen die op deze website vermeld staan, zijn exclusief 21% BTW. Bij het afrekenen wordt het BTW-bedrag toegevoegd, en daarnaast worden verzendkosten in rekening gebracht.

U kunt profiteren van scherpe prijzen voor allerlei soorten fournituren in grootverpakkingen. Dankzij onze jarenlange ervaring en wereldwijde import kunnen wij een uniek assortiment fournituren aanbieden dat u nergens anders zult vinden. Bovendien biedt Fournituren4fun® producten aan die speciaal voor en door ons zijn ontworpen. Bijna alle producten in onze webwinkel zijn direct uit voorraad leverbaar. Ons streven is om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.

De producten die Fournituren4fun® aanbiedt zijn grotendeels in Europa aangekocht en geproduceerd. Hierdoor kunnen wij een degelijke kwaliteit garanderen. Waar mogelijk voldoen deze producten aan de ÖKO-TEX 100 standaard, zodat u verzekerd bent van milieuvriendelijk geproduceerde artikelen.

ÖKO-TEX

Afbeelding

Fournituren4fun® is een wettelijk Europees gedeponeerd handelsmerk van Zipper Fournituren BV.

logo Fournituren4fun

 

Fournituren 4 fun®
Kopenhagenstraat 95
6135LL SITTARD
Nederland

Let op! Er vindt geen verkoop plaats op dit adres!

KvK:  82558299
BTW: NL 862518295B01


Contact

Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op, we proberen tijdens kantooruren zo spoedig mogelijk uw vraag te beantwoorden. Heeft u een vraag of opmerking over uw bestelling? Vergeet dan a.u.b. niet het ordernummer te vermelden voor een snelle afhandeling.