Groothandelsprijzen voor grootverbruikers

Klantenservice Fournituren4fun® Grootverbruik

Heeft u een vraag? Wellicht staat het antwoord op uw vraag in onderstaande veel gestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op via het formulier onderaan deze pagina.

Veelgestelde vragen

Uw bestelling zal, mits voorradig, zo spoedig mogelijk naar u worden verzonden. Zodra uw bestelling is betaald, verzenden we uw pakketje in de meeste gevallen binnen 1 werkdag (maandag t/m vrijdag). Mocht het om welke reden dan ook niet mogelijk zijn om uw bestelling snel te versturen, dan nemen we contact met u op via telefoon of e-mail om u hiervan op de hoogte te stellen.

We leveren vrijwel alle artikelen die u in onze webshop vindt direct uit eigen voorraad. In het geval van grote bestellingen kan het voorkomen dat een artikel niet voldoende op voorraad is. Dit kan ook gebeuren als er net voor uw bestelling een grote order voor een bepaald artikel is geplaatst. Indien dit zich voordoet, nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op en zoeken we samen naar een passende oplossing.

Binnengekomen orders worden direct verwerkt, waardoor het helaas niet mogelijk is om nog iets toe te voegen.

Wij sturen altijd automatisch een bevestiging van uw bestelling per e-mail. Het kan echter gebeuren dat onze e-mails in uw spambox belanden. Daarom raden we aan om regelmatig uw spamfilter te controleren om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt.

Indien u een Hotmail- of Gmail-e-mailadres gebruikt, bekijk dan ook de map 'Ongewenst', 'Reclame' of 'Overige', aangezien onze e-mails daar mogelijk terechtkomen.

Helaas kunnen we niet voorkomen dat onze e-mails in de spambox of reclamemap belanden. U kunt echter zelf instellen dat u onze e-mails in een andere map wilt ontvangen via de instellingen van uw e-mailprogramma.

Als u toch geen e-mail heeft ontvangen, neem dan gerust contact met ons op. Mogelijk is er een typefout gemaakt bij het invullen van uw e-mailadres.

Absoluut! De Fournituren4fun® Grootverbruik webshop is toegankelijk voor zowel particuliere grootverbruikers als zakelijke klanten. Als particulier kunt u moeiteloos een account aanvragen, maar we willen u er vriendelijk op wijzen dat er enkele specifieke voorwaarden gelden. Zakelijke klanten hanteren namelijk andere leveringsvoorwaarden dan particuliere klanten. Houd er rekening mee dat bestellingen die u plaatst op onze Grootverbruik website altijd worden behandeld als zakelijke bestellingen. Dit betekent dat het reguliere herroepingsrecht voor particulieren niet van toepassing is. Door het aanvragen van een account gaat u, ook als particulier, akkoord met deze specifieke voorwaarden. We staan klaar om u te helpen en kijken uit naar uw aanvraag!

Helaas is het niet mogelijk om bestellingen tussen de reguliere shop en de grootverbruik shop te combineren. Deze worden namelijk op verschillende manieren verwerkt en hebben afwijkende voorwaarden.

Om producten uit beide shops te bestellen, vragen we u vriendelijk om twee aparte bestellingen te plaatsen. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw bestellingen correct worden verwerkt en aan de juiste voorwaarden voldoen.

Zeker, u kunt een BTW-vrije factuur ontvangen, mits u voldoet aan de specifieke voorwaarden voor intracommunautaire leveringen. We verzoeken u vriendelijk om vóór het plaatsen van een bestelling contact met ons op te nemen, zodat we uw account kunnen omzetten naar BTW-vrij.

Let op: Orders die zijn geplaatst zonder dat uw account is omgezet naar BTW-vrij, kunnen we niet annuleren of op een andere manier alsnog corrigeren of afhandelen als BTW-vrij. Bij uw bestelling ontvangt u per e-mail een BTW factuur met Nederlandse BTW. Met deze factuur kunt u de BTW in uw eigen land terugvorderen bij uw belastingdienst.

Voor bestellingen die worden betaald met PayPal geldt een minimaal orderbedrag van € 25,-. Daarnaast brengen wij een extra toeslag van 4% in rekening vanwege de hoge transactiekosten die PayPal hanteert.

Kleuren zoals ze op uw scherm worden weergegeven, kunnen afwijken van de werkelijke kleuren. Dit kan onder andere te wijten zijn aan de instellingen van uw beeldscherm. Onze foto's zijn zorgvuldig bewerkt om de kleuren zo nauwkeurig mogelijk weer te geven.

Houd er rekening mee dat we niet kunnen garanderen dat de kleuren exact hetzelfde zullen zijn als u een artikel in twee verschillende bestellingen plaatst, vanwege het gebruik van verschillende verfbaden.

Het is helaas niet mogelijk om uw bestelling bij ons af te halen, we hebben geen afhaal- of bezoekadres.

Staat uw vraag er niet bij?

Neem gerust contact met ons op, we proberen tijdens kantooruren zo spoedig mogelijk uw vraag te beantwoorden. Heeft u een vraag of opmerking over uw bestelling? Vergeet dan a.u.b. niet het ordernummer te vermelden voor een snelle afhandeling.

Contact